tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Varför mobilklocka?

Varför skulle man köpa en mobilklocka egentligen? Är det inte lite överdrivet?

Som varje teknikintresserad människa vet så är svaret på frågorna ovan enkla. En mobilklocka är drömmen på många sätt - den är ball, praktisk och snygg! Överdrivet? Det sa man om mobiltelefonen som koncept också när den kom...

Ha alltid koll på din mobiltelefon

En av de mest irriterande sakerna med att äga en mobiltelefon är när den ringer, eller man själv vill ringa ett samtal, och man inte hittar den. Man gräver i fickor, väskan, och irrar runt som galning hemma för att lokalisera sin mobiltelefon. Allt fler funktioner i mobilen har gjort det ovärderlig för oss, prylen som hamnar högst upp på listan av viktiga prylar - den har blivit the pryl.

Med en mobilklocka har man alltid mobiltelefonen på samma plats, och på ett oerhört lättillgängligt ställe - på handleden. Inget mer letande, och det går alltid snabbt att svara när någon söker en. Olika mobilklockor är olika avancerade, men det finns allt från enklare mobilklockor med vanliga telefonfunktioner till riktiga smartphones.

Funktioner

De mobilklockor som finns att köpa här på prylstaden.se har olika funktioner och kvaliteter - precis som mobiltelefoner i allmänhet har. Här finns mobilklockor som är vattentåliga, mobilklockor med bluetooth, kamera, tangenter, touchscreen; androidvarianter och smartphones. I utbudet finner du också olika designs, såklart, eftersom en mobilklocka ju blir lite av en accessoar också. Du hittar allt från rosa mobilklockor till stilrena slimmade varianter och ytterligare andra som påminner om riktiga klockor.

Det kanske låter som att en mobilklocka skulle kosta en förmögenhet, men det finns ingen anledning till varför en mobilklocka skulle vara dyrare än en vanlig mobiltelefon. Välkommen att ta en titt!