tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden drivs av ett gäng prylfantaster med särskilt intresse för spionprylar, övervakning och tekniska saker som står ut ur mängden. Vårt genuina intresse ger oss ett stort försprång eftersom vi hela tiden drivs av en vilja att ha koll på det senaste.

När något nytt är på gång på marknaden är vi först med att få reda på det, och vi är först med att ta hem nya, intressanta apparater så fort de görs tillgängliga. Vi testar allt som kommer till oss innan vi lägger upp det för försäljning, detta eftersom vi är noga med att bara erbjuda det bästa.

Öppet köp och garanti

Allt som säljs hos oss på prylstaden.se kommer med ett års garanti, så länge inget annat anges, och du har 30 dagars öppet köp så att du alltid har gott om tid att ångra ditt köp om du inte skulle vara nöjd, eller inse att du valt fel produkt.

Det som säljs hos oss är bara produkter av synnerligen hög kvalitet, och service av absolut toppkvalitet är vårt ledord. Minsta lilla grej du undrar eller vill diskutera med oss så finns vi här till din tjänst.

Inte bara billigast i stan

Eftersom vi är en internetbaserad butik så vänder vi oss till kunder i hela Sverige, och som bonus till våra kunder garanterar vi att de alltid köper sina prylar till lägst pris av alla butiker i hela landet.

Den som mot förmodan stöter på någon av våra produkter till ett lägre pris i en konkurrerande butik får varan till det lägre prisen även hos oss - OCH ett avdrag på 10 % på hela sin beställning.

Att välja Prylstaden som sin leverantör av tekniska prylar som mobilklockor, övervakningskameror och annat ballt är att välja den snällaste, säkraste, mest uppdaterade och mest tillmötesgående leverantören.

Välkommen!