tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Framtiden är här

I böcker och filmer från förr syntes saker som svävande bilar, mobilklockor, bilder i tomma intet och pekskärmar när man ville beskriva framtidens tekniska under, eller ren sci-fi. Svävande bilar är inte vardagsmat än, inte heller bilder ur tomma intet, men snart är vi nog där för både mobilklockor och pekskärmar ha blivit verklighet - och vardagsmat.

Som äkta tekniknördar så upplever vi här på Prylstaden att just mobilklockans existens är en triumf, det är det ultimata gadgeten och dessutom så oerhört praktisk. Ringer det? Lyft bara handleden och svara!

Marknaden för mobilklockor bubblar

Den första mobilklockan kom 2003, men intresset var ganska svalt. Inte förrän nu, drygt tio år efter introduktionen av denna nya teknik börjar ett verkligt intresse från allmänheten att ljuda. En anledning till varför det dröjt tror vi beror på att tekniken nu är tillräckligt avancerad för att rymmas i ett format som passar på handleden. Det har liksom inte känts så schysst att gå omkring med en kloss på armen.

Idag är mobilklockorna slimmade, avancerade och snygga, och alla stora mobilleverantörer arbetar på nya modeller.

Låt oss hjälpa dig i ditt val

Du som överväger att köpa en mobilklocka velar kanske om vilken modell, vilket märke och vilka funktioner du ska fokusera på. Vi här på Prylstaden har testat alla de modeller som finns i vårt utbud och hjälper gärna till att svara på frågor och komma fram till ett beslut som passar dig och dina behov.

Är mobilklockan tänkt som present så kan det knappt bli annat än succé om mottagaren är det minsta teknikintresserad. Tänk på att du dessutom alltid får 30 dagars öppet köp hos oss på Prylstaden, så skulle mobilklockan inte falla i god jord så är det bara att byta den.